19.05.2018

GENÇLİK BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

ASKF Başkanı Dt Ahmet BOZAN, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Ahmet Bozan'ın mesajı şöyle:

''Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Türk Gençliğine armağan ettiği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı büyük bir coşku ve heyecanla kutluyoruz. 19 Mayıs 1919'un milletimiz için çok önemli bir tarihtir.  

Bu tarih, bugün üzerinde barış, huzur ve güven içinde yaşadığımız Türkiye Cumhuriyetinin inşasında,ve büyümesinde ilk tuğlanın konulduğu çok anlamlı bir gündür. 19 Mayıs 1919 günü, milletimizin esarete karşı direnişini büyük bir yüreklilikle ortaya koyduğu, özünden aldığı güçle topyekun bir varoluş mücadelesi Anadolunun bağrından başlattığı gündür.

Mustafa Kemal Atatürk'ün gençlere emanet ettiği Cumhuriyetimizi ve Vatanımızı 99 yıldır yılmaz savunucusu olan gençlerimizin bu önemli bayramında tekrar tekrar hatırlatmak isterim ki geleceğimizin teminatı; Ülkemizin geleceği sizlersiniz. Sizlerin sayesinde bu Cumhuriyet ilelebet varlığını koruyacaktır. Gençler bizlerin en kıymetli varlıklarıdır. Onlar var ise gelecek vardır.

Geldiğimiz bu günde Dünya üzerinde barış ortamını savunan, huzurun sağlanmasında emek veren; dolayısıyla her daim iyilikten, güzellikten ve barıştan yana olan Türk Gençliğinin ve aziz milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm aziz şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyorum.”

ADANA ASKF YÖNETİM KURULU BAŞKAN Dt AHMET BOZAN