22.06.2018

BOZAN'' EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDERİZ''

Gençlik ve Spor Bakanlığı amatör futbol kulüplerine nakdi yardımlar için Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile birlikte Adnan Menderes Spor Salonunda tören düzenlendi. Törende konuşma yapan Adana Milletvekili Tamer DAĞLI, Adana amatörüne yapılan yardımlar hayırlı olsun. Tüm Türkiye'de amatör spor kulüplerine yardım yapıldığını ve bu miktarın 20 milyon TL olduğunu hatırlatan DAĞLI, bu tip yardımların kulüplerimizi canlı tutacağını belirterek, kendisin de eski bir amatör sporcu olduğunu hatırlattı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak ise şunları söyledi.

''Geçtiğimiz sezon amatör kulüplerimize 23 bin 550 adet spor malzemesi ve 280 bin liralık nakdi yardımda bulunduk. Üstüne yapılan 376 bin liralık nakdi yardımla bir anlamda amatör spor kulüplerimizin önü açılmış oluyor. Sporun gelişmesine ve sağlıklı bir gençlik yetişmesinde çok önemli katkılar sunan bu yardımların artarak devam edeceğini umuyorum. Bakanlığımız bu güne kadar olduğu gibi, bundan sonra da amatör spor kulüplerimizin yanında olmaya devam edecektir.''

Adana ASKF Başkanı Dr Ahmet BOZAN törende yaptığı konuşmada: 

Bugün amatör takımların bayram günü. Bu bayramı kulüplerimize yaşatan ve emeği geçen, Futbol Kulüplerimize büyük destek veren başta Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak'a, Spor Genel Müdürümüz Mehmet Baykan'a, Spor Toto Teşkilat Başkanımız Mehmet Kasapoğlu'na ve Büyük emekleri sonucu bizleri mutlu eden Genel Başkanımız Ali Düşmez'e minnettarız. Amatör Spor Kulüplerine yapılan 20 Milyon TL yardım için çok çok teşekkür ederiz. BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ,. dedi.

Adnan Menderes Kapalı Spor Salonunda Düzenlenen törende AK Parti Milletvekili Tamer Dağlı ve GHSİM Abdülkadir Ataşbak Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından futbol kulüplerine yapılacak  nakdi yardımlarla ilgili çeki ASKF Başkanı Dr Ahmet Bozan'a teslim ettiler.  

Törene AK Parti Milletvekili Tamer Dağlı , Milletvekili Adayı Mehmet Gazioğlu,  GHSİM Abdülkadir Ataşbak, ASKF Başkanı Dr Ahmet Bozan, TFF Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Aksoy, TSYD Adana Şube Başkanı Ahmet Kurtul Çakın, Kulüp Başkanları, Antrenörler ve sporcular katıldılar.