20.08.2018

GENEL BAŞKAN ALİ DÜŞMEZ ADANA'DA

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyon Genel Başkanı ve TFF İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez'e 17.08.2018 Cuma günü Adana'mızı ziyaret ederek Adana ASKF Yönetim Kurulu ile bir araya geldi. Amatör Spora büyük destekler veren, sporun içinde olduğu günden bu yana hep desteklerini giderek arttıran Genel Başkanımız Ali Düşmez'e minnettar olduğumuzu belirtmek isteriz.

''Büyük Bir Aile'' olduğumuzu hatırlatan Genel Başkan Ali Düşmez:

Artık amatör spor çok güçlü. İçimizden, aileden yetişen değerler Türk Sporuna yön veriyor, geleceğimize hedef belirliyor. Bizler Spor Genel Müdürümüz Mehmet Baykan ve Spor Bakanımız Mehmet Kasapoğlu ile gurur duyuyoruz. Birlikte çok daha güzel işlere imza atıyoruz ve daha iyi projelerle atmaya devam edeceğiz, dedi.

Adana ASKF Başkanımız Dr. Ahmet Bozan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek:

Sayın Genel Başkanımızı Adana'da ağırlamak bizler için bir şereftir. Her daim AMATÖR SPORUN yanında olan bizlere devamlı güç veren ve AİLE olduğumuzu hatırlatan Sayın Ali Düşmez'e Adana amatörü adına teşekkür ederim. Umarım daha sık kendilerini şehrimizde ağırlayabiliriz, dedi.

Adana' da düzenlenen etkinliğe katılan Mersin ASKF Başkanımız Mithat Ertaş'a, TFF Bölge Müdürümüz Akif Oflaz'a, Futbol İl Temsilcisi Bülent Oymacı'ya ve Mersin Futbol İl Temsilcisi Ahmet Karataş'a ayrıca teşekkür eden Başkan Bozan, kendilerine ilgi ve alakaları için müteşekkiriz, dedi.

18.08.2018 Cumartesi Hatayspor'un geçen sezon şampiyonluğundan dolayı verilecek olan kupa için Hatay'a ASKF Başkanı Ahmet Bozan ve TFF Bölge Müdürü Akif Oflaz ile birlikte hareket eden Genel Başkan Ali Düşmez; Hatay ASKF Başkanı Mehmet Öztürk'ü ve Hatay ASKF Binasını ziyaret ettiler.

Hatay'da Genel Başkanımızın Hatayspor'a verdiği kupa töreninde Adana ASKF Genel Sekreteri Ergin Ulun, Başkan Yardımcısı Talat Özyürek ve Denetim Kurulu Başkanı Uğur Şekeroğlu da hazır bulundular.