20.08.2018

KURBAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonumuzun Kurban Bayramı Mesajı:

Bayramlar, Milli Birlik ve Bütünlüğümüz ile dostluk ve kardeşliğimizin en üst düzeyde idrak edildiği kutsal günlerdir. Amatör Spor Camiası olarak Dayanışmanın, cömertliğin, mutluluk ve huzurun yaşandığı bir Mübarek Kurban Bayramını daha kutlayacak olmanın sevincini hep birlikte yaşıyoruz.        

Bayramlar Milli ve kültürel değerlerimizin yoğun olarak hissedildiği, kardeşlik duygularımızın pekiştiği çok özel günlerdir. Bu özel günleri anlamına uygun bir şekilde yaşamak ve yaşatmak camiamızda hepimizin üzerine düşen asli görevlerimizdendir.       

Spor camiası olarak bizler; Ailemiz, yakınlarımız ve dostlarımızla Mübarek Kurban Bayramını en güzel ve sağlıklı şekilde geçirmek için çaba göstermeli, üzerimize düşeni yapmalıyız. Birlik ve beraberliğimiz ile Güçlü Bir Aile olduğumuzu idrak etmenin mutluluğunu hep birlikte yaşamalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle; Tüm İslam Âleminin Amatör Spor Camiasının ve Adanamızın Mübarek Kurban Bayram’ını kutlar, vatanımıza milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini dileriz. 

ADANA ASKF