05.09.2018

KURA ÇEKİMİ HAYIRLI OLSUN

2018-2019 Futbol Sezonu Süper Amatör Lig, 1. Amatör Lig, U-19 Ligi, U-17 Ligi ve U-15 Ligi kura çekimleri ile tertip komitelerinin seçimi 05.09.2018 Çarşamba günü Federasyonumuzda yapıldı. 

Törende açılış konuşmasını yapan Futbol İl Temsilcisi Bülent OYMACI tüm takımlara başarılar dileyerek kura çekimini Amatör Spor camiamıza hayırlı olmasını temenni etti.

Törende konuşan Adana ASKF Başkanımız Dr. Ahmet BOZAN ise:

"Geçen yıl 2413 müsabakaya çıkarak sorunsuz bir şekilde ligi tamamlayan tüm kulüplere, antrenörlere, sporculara, hakemlere, saha komiserlerine, sağlıkçılara, emniyet teşkilatına ayrı ayrı huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum. Ayrıca 2018-2019 Futbol Sezonunda mücadele edecek tüm takımlarımıza başarılı, sağlıklı ve sakatsız bir lig diliyorum. Bu yıl tüm paydaşların üzerlerine düşen görevleri layıkıyla yapacaklarına inancımız tamdır. Her zaman doğrunun yanında olacağız. Tüm kulüplerimiz Adana ASKF için birer evlattır. Evlatlarımızı ayırt edemeyiz. Hepsi bizler için çok değerlidir.

2018-2019 Futbol Sezonu Süper Amatör Lig'in "ALİ GÜLLERİ SEZONU" olması ile ilgili talebimize TASKK Başkanımız ve TFF Amatör Kurul Başkanımız Ali DÜŞMEZ olumlu yanıt vererek bizleri sevindirmiştir. Bu vesile ile geçen sene kura çekiminde aramızda olan merhum Ali GÜLLERİ başkanımıza yad ediyor Allah'tan rahmet diliyoruz.

Geçen sezon bizlere büyük destekler veren başta Sayın

Valimiz Mahmut DEMİRTAŞ'a

Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin SÖZLÜ'ye

GHSİ Müdürümüz Abdulkadir ATAŞBAK'a

Seyhan Belediye Başkanımız Zeydan KARALAR'a

Yüreğir Belediye Başkanımız Mahmut ÇELİKCAN'a

Çukurova Belediye Başkanımız Soner ÇETİN'e

Sarıçam Belediye Başkanımız Bilal ULUDAĞ'a

Ceyhan Belediye Başkanımız Ali Alper BOYDAK'a

Kozan Belediye Başkanımız Musa ÖZTÜRK'e

Pozantı Belediye Başkanımız Mustafa ÇAY'a

Aladağ Belediye Başkanımız Mustafa AKGEDİK'e

Karaisalı Belediye Başkanımız Saadettin ASLAN'a

İmamoğlu Belediye Başkanımız Gazi ADAMHASAN'a

Yumurtalık Belediye Başkanımız Türkeş FİLİK'e

Amatör Spor Kulüplerimiz adına çok teşekkür ediyor, desteklerinin devam etmesini diliyorum." dedi.

TFF Bölge Müdürü Akif OFLAZ kulüplere yaptığı konuşmada geçen yıl dereceye giren takımlar ile bu yıl ilimizi temsil edecek takımlar dahil tüm amatör camiaya başarılar diledi. Amatör sporun her zaman gelecek vaad ettiğini belirtti.

TÜFAD Adana Şube Başkanı Mehmet SÜMER ise camianın kenetlenmesine vurgu yaparak herkesin saygı çerçevesinde görev almasını temenni ederek yeni sezonun tüm takımlara, antrenörlere ve camiaya hayırlı olmasını diledi.

Seyhan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hamit YILDIRIM: "Yeni sezonda görev alacak tüm takımlarımıza başarılar diliyoruz, her zaman kulüplerimizin yanında olacağız. Tesislerimizi onlar için hazır halde tutacağız." dedi.

Törene Büyükşehir Belediye Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Halil HIZLISOY, ASKF Başkanı Dr. Ahmet BOZAN, TFF Bölge Müdürü Akif OFLAZ, TÜFAD Adana Şube Başkanı Mehmet SÜMER, Seyhan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hamit YILDIRIM, Yüreğir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ekrem ULU, Çukurova Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bilal OLDAÇ, İl Hakem Kurulu Başkan Vekili Seyfettin AYKAN, Saha Komiserleri Dernek Başkanı Mahmut UZUNOĞLU, ASKF yöneticileri, Spor Kulüp Başkanları, Kulüp Temsilcileri, Antrenörler ve Sporcular katıldılar.

 

Çekilen kuralar sonucu oluşan gruplar ve fikstür aşağıdaki gibidir.

Süper Amatör Lig Ali Gülleri Sezonu

1. Amatör Lig

U-19 Ligi

Süper U-17 Ligi

U-17 Alt Ligi

Süper U-15 Ligi

U-15 Alt Ligi