12.09.2018

SPORCU YARALANMALARI VE MÜDAHALE KONFERANSI YAPILDI

Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından organize edilen ''Sporcu Yaralanmaları ve Müdahale'' adlı konferans ile üye kulüplere Spor Hekimi Uzmanı Dr. Yiğitcan KARANFİL tarafından bilgilendirme yapıldı.

Adana ASKF Ali GÜLLERİ Spor Merkezinde yapılan konferansta sunum şeklinde, yaralanmalar, teşhisleri ve tedavileri hakkında açıklamalarda bulunan Dr. Yiğitcan KARANFİL amatör spor yöneticilerine, sporcularına kullanacakları ilaçlar hakkında da önemli bilgiler sundu. İki bölüm halinde yapılan sunumda ilk bölümünü AKUT Yaralanmalara ve Tedavilerine, ikinci bölümünü ise Kronik Yaralanmalar ve Tedavilerine ayıran Dr. Yiğitcan KARANFİL, ASKF bünyesi altında bulunan tüm kulüp başkan ve temsilcilerinin davet edildiği konferansta, tüm branşları ve Adana amatör sporunun temsilcilerini konu hakkında bilgilendirdi.

Yapılan konferansta ASKF Başkanı Dr. Ahmet BOZAN, Dr. Yiğitcan KARANFİL'e amatör camiaya gösterdiği ilgi ve sunumu için teşekkür, konferansın çok olumlu faydalı geçtiğni belirterek ilerleyen günlerde kendilerinden destek isteyeceklerini belirtti.

Konferansa TFF Bölge Müdürü Akif OFLAZ, TÜFAD Adana Şube Başkanı Mehmet SÜMER, Futbol İl Temsilcisi Bülent OYMACI, Dr. Yiğitcan KARANFİL'in babası Adana1907 Spor Kulübü başkanımız Dr. Ahmet Hamdi KARANFİL, Kulüp Başkanları, Kulüp Temsilcileri ve Antrenörler katıldılar.