27.09.2018

SAHA KOMİSERLERİ İLE İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

ASKF Olarak İstişare Toplantılarına Devam Ediyoruz. 
Saha Komiserleri Derneği üyeleri ile Adnan Menderes Spor Salonu Toplantı Salonunda 26.09.2018 Çarşamba Günü istişare toplantısı düzenlendi.

 

Toplantıda Konuşan ASKF Başkanımız Sn BOZAN:

Saha Komiserleri İle verimli bir toplantı gercekleştireceğimizi umuyoruz. Yeni Sezonun Saha Komiserlerimize hayırlı olmasını diliyorum. Saha Komiserlerimizin çok hassas ve önemli görevler yaptığının altını çizmek istiyorum. Yeni Sezonda da sizlerden aynı hassasiyeti beklediğimizi ve daha düzenli bir saha kenarı isteğimizi tekrarlıyoruz. Takımlarımızın müsabakada en iyi şekilde ağırlanmasını ve kuralların uygulanmasını sizlerden bekliyoruz, dedi.

Toplantıda TFF Bölge Müdürü Akif Oflaz:

Saha Komiserlerine başarılar dileyerek uygulanacak her doğru uygulamanın arkasında hep birlikte duracağız. Futbolun ruhuna uygun düzenli bir statlar istiyoruz. Toplantı için ve düzenlenen tüm istişare toplantıları için Sayın ASKF Başkanı Dr Ahmet Bozan'a teşekkür ederim, dedi.

TÜFAD Adana Şube Başkanı Mehmet Sümer ise: 

Yeni sezonun hayırlı olmasını temenni ediyor; size ve tüm camiaya başarılar diliyorum. Saha Komiserleri sahada en önemli görevleri üstleniyor, dolayısıyla önemli bir rol. Bis de saha ile ilgili tüm kuralların uygulaması taraftarıyız, futbolun paydaşları hep birlik olduğunu burada da görüyoruz, dedi.

Saha Komiserleri Derneği Başkanı Mahmut Uzunoğlu:

Böyle bir imkan ile saha komiserlerini ve futbolun paydaşlarını bir araya getiren ve yapılacak olan uygulamalar için destek veren ve bizleri her ortamda değerli kılan başta ASKF Başkanımız Dr Ahmet Bozan ve tüm arkadaşlara, başkanlara teşekkür ederim. Saha Komiserlerinin her zaman zor şartlarda ama layıkıyla görev yaptığını belirtmek isterim, dedi.

İstişare Toplantısına Futbol İl Temsilcisi Bülent Oymacı, ASKF Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Tüten, Saha Komiserleri ve Tesis Sorumluları katıldılar.