05.10.2018

AMATÖR SPORA ADANMIŞ HAYATLAR ONUR ÖDÜLÜ SAHİPLERİNİ BULDU

04.10.2018 Perşembe Günü Beşocak Fatih Terim Stadında Düzenlenen 2018-2019 Sezonu Amatör Ligler Açılış Töreninde amatör spora uzun yıllar hizmet etmiş bu uğurda on yıllarca amatör sporun tüm zorluklarına göğüs germiş 21 amatör spor dostuna AMATÖR SPORA ADANMIŞ HAYATLAR ONUR ÖDÜLÜ düzenlenen törenle takdim edildi. Törende konuşan Başkan Dr Ahmet BOZAN:

Bugün bizim en mutlu olduğumuz gün. Amatör sporun çilesini 30 yıl, 50 yıl, 60 yıl ve hatta üzerinde çeken ve bu anlamda tabiri caizse hayatı amatör spor olmuş; evinden işinden ayırarak gençlerimizi kötü alışkanlıklardan ve kahve köşelerinden alıp spora kazandıran, onlara doğru yolu gösteren, disiplinli çalışmayı aşılayan ''Kahramanlarımıza'' ödül verebilmek bizleri en mutlu eden tarifi imkansız bir duygu yaşıyoruz.

Amatör Spor Kahramanlarına bu emeklerinde dolayı teşekkür ediyor; bizlere bu onuru yaşattıkları için minnettar olduğumuzu belirtmek istiyorum. Adana ASKF olarak gururlu ve mutlu olduğumuzun altını çizmek istiyorum, dedi.

Törende hazır bulunan Adana Vali Yardımcısı Bilal Özkan, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Razaman Akyürek, İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik ve Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay ASKF Başkanı Dr Ahmet Bozan ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından onur ödülleri takdim edildi.

AMATÖR SPORA ADANMIŞ HAYATLAR ONUR ÖDÜLÜ SAHİPLERİ

Hüsnü Karslı
Naci Kuyumcu
İlyas Ayan
Tuncer Akdoğan
Haluk Güner Köktürk
Halil Özüsağlam
Habip Küçükaltun
Hasan Yaşar
Selahattin Fındık
Kenan Kutay
İbrahim Cesur
Ömer Yıldırım
Mehmet Şendan
İhsan Yalkın
Davut Ardıç
Mustafa Ürgenç
M.Alaeddin Atsal
Nevzat Karazincir
Kazım Tekin
Naim Yıldırım
Tahir Türkaslan