30.11.2017

ASKF'DEN ÇELİKCAN'A ZİYARET

ASKF Başkanımız Ahmet Bozan, Yönetim Kurulu üyeleri ve beraberinde Futbol İl Temsilcisi Bülent Oymacı ile birlikte Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ı makamında ziyaret ettiler.

Adana ASKF Yönetim Kurulu üyeleri ve beraberinde Futbol İl Temsilcisi Bülent Oymacı ile birlikte Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ı makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Ziyaretlerinden dolayı ASKF Başkanı Ahmet Bozan a ve beraberindeki heyete teşekkür eden Çelikcan: Yeni bir anlayışla hizmete başlayan ASKF ye her konuda yardımcı olacağız ve ilçe sınırları içinde yapımı devam eden spor tesislerini sporun hizmetine sunacağız, dedi.
ASKF Başkanı Bozan ise: İkinci aylarını dolduran yönetimin canla başla çalıştığını ve yeniliklere ve ilklere imza atmak için daha çok çalışacağımızı belirtmek istiyorum; Bundan sonra her takımın bizim açımızdan eşit olduğunu ve herkese aynı mesafede olduğumuzun altını çizmek istiyorum, dedi.
ASKF nin Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ı ziyaretinde Güreş İl Temsilcisi Veysel Alanoğlu da hazır bulundular.