30.11.2017

BAST ÜYELERİ TOPLANDI

Adana ASKF Tarihinde ilk defa tüm listenin yer aldığı Birleştirilmiş Amatör Spor Toplantısı (BAST) ASKF Toplantı Salonunda yapıldı.

Birleştirilmiş Amatör Spor Toplantısı (BAST) Federasyon Başkanımız Ahmet Bozan Başkanlığında ASKF Toplantı Salonunda yapıldı. Toplantıya katılım gösteren yöneticilerin kendilerini tanıtmasıyla start alan toplantı,bu güne kadar yapılan faaliyetlerin değerlendirilmesiyle devam etti. 

Her Branşın ASKF si Olacağız, ASKF nin Gerçek Sahibi Kulüplerdir, sloganı ile yola çıktıklarını anlatan Başkan Bozan; bundan sonra geniş katılımlı her bölgeden, her branştan yönetici ve kulüp temsilcisinin olduğu bir yönetim tarzını uygulayacaklarının altını çizdi. 
Toplantıya katılan yöneticiler ise kendilerinin temsil ettiği branşlar hakkında yönetime bilgi verirken, sorunlarını dile getirdiler. Ayrıca ASKF tarihinde ilk olan bu uygulamadan dolayı çok teşekkür ettiler.
Toplantıda ASKF Kurucu Başkanı Haluk Güner Köktürk ise kuruluştan bu yana kısa bilgiler aktararak, deneyimlerini paylaştılar.
Toplantı, BİZ BİR AİLEYİZ görüşü doğrultusunda aile fotoğrafı çekilerek son buldu.