31.12.2018

2019 BİRLİK, BERABERLİK VE BAŞARI GETİRMESİ DİLEĞİYLE

Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanımız Dr Ahmet BOZAN'ın 2019 Yeni Yıl mesajı:

Her yeni yıl bir umudun başlangıcıdır. Yeni yılın amatör spor gönüllülerinin başarılarıyla dolu bir sene olması; tüm amatör spor camiamızın gerek başkanıyla, gerek teknik ekibiyle, gerekse sporcusu ile bir bütün olduğumuzu, dolayısıyla ''Biz Çok Büyük Bir Aileyiz''  olgusunun devam etmesi en büyük şiarımızdır.

Sporun sonuç odaklı değil, sevgi ve saygı odaklı olduğunu; Amatör spora uzun yıllar hizmet edecek siz değerli kulüplerimizin her daim başarılı olması en büyük temennimizdir. 2019 yılının tüm gençlerimize örnek bir yıl olması, tüm paydaşlarımıza sağlık huzur ve başarı getirmesi, spor alanlarımızda daima sporun evrenselliğini ön planda tutan, rakibine hoşgörü ile bakabilen, en önemlisi onu yücelten sporcularımızın ve seyircilerimizin yetişmesi yeni yılda yaşamak istediğimiz arzularımızdan birkaçıdır. Bu isteklerimizin gerçekleşmesi bizleri daha üst seviyelere taşıyacaktır.

2019 Yılının sevgi, saygı ve sportif başarılarla dolu bir yıl olmasını diliyor; Yeni yılın başta ülkemize, şehrimize ve tüm amatör spor camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu Adına Başkan Dr. Ahmet Bozan