14.01.2019

Ali GÜLLERİ MEZARI BAŞINDA ANILDI

Merhum Başkanımız Ali Güllerinin vefatının 1.Yılında 14.01.2019 Pazartesi saat 11.00de Kabasakal Mezarlığında Kabri başında Kuran-ı Kerim okunarak anıldı.

 Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu eski Başkanımız  merhum Ali Gülleri vefatının 1.Yılında Kabasakal Mezarlığında ki Kabri başında Kuran-ı Kerim okunarak anıldı. Anma töreninde konuşan Ali Gülleri’nin oğlu Taşkın Gülleri “Bizim açımızdan konuşmak çok zor gerçekten.Bir yıl oldu ama acısı hala dün gibi. Buraya kadar gelip yanımızda olan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. Törende konuşan Adana ASKF Başkanı Dr Ahmet Bozan ise “Merhum Başkanımız Ali Gülleri’nin Adana amatör sporuna ve Türkiye amatör sporuna büyük katkıları olduğunu belirtmek isteriz. Ali Gülleri Adana’da 31 yıllık amatör spor geçmişinde önemli işlere imza atmıştır. Ayrıca Ali Gülleri hoş bir seda bırakanlardandır, onun gibi değerler bizler için çok önemlidir” diye konuştu. Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ile TASKK Genel Başkanımız Ali Düşmez’in çiçek gönderdiği törende mesajlarını da ileten Başkan Bozan kendilerine teşekkür ettiler. 

Törene Adana Spor Camiası ile çok sayıda Merhum Ali Güller’nin dostları katıldı.

ALİ GÜLLERİ ÖZGEÇMİŞİ

07/03/1946 tarihinde Adana’da dünyaya gelen merhum başkan Ali Gülleri 13 Ocak 2018 tarihinde Adana’da vefat etmiş ve 14 Ocak 2018 tarihinde Kabasakal mezarlığında düzenlenen tören ile defnedilmiştir. 23 Mayıs 1986’da kurulan Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun da genel sekreter olarak kurucu üyeler arasında bulunan Merhum Başkan Ali Gülleri, daha sonra 8 Eylül 1993 tarihinden itibaren toplam 24 yıl sürecek başkanlık görevi ile 27 Eylül 2017 tarihine kadar başkanlık yapmıştır. Yıllarca TASKK Yönetim Kurulu üyeliği ve Genel Başkan Yardımcılığı görevinde de bulunan Merhum Başkan Gülleri bir dönem Adana Demirspor yöneticiliği görevi de yapmıştır.