17.01.2019

ASKF'DEN ŞERİF GÜLER'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

ASKF Başkanımız Dr. Ahmet BOZAN ve Yönetim Kurulumuz spor camiasının sevilen ismi Ak Parti İl Başkan Vekili olarak göreve başlayan Şerif GÜLER'i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

AK Parti İl Başkan Vekili Şerif Güler'e gösterdikleri yakın ilgi ve misafirperverlik için teşekkür eden Başkan Dr Ahmet Bozan:

Sayın İl Başkanımız amatör spor hizmetkarlarındandır, her daim Adana gençliğine ve sporuna destek olmuştur. Uzun yıllar amatör spor kulüplerinde yöneticilik yapmış; bir dönem de kendileriyle birlikte ASKF Yönetim Kurulunda birlikte çalışma fırsatı bulduk. Bizler için spor insanlarının böyle önemli yerlerde olması sevindirici, kendilerine başarılı çalışmalar diliyor, görevlerinin hayırlı olmasını temenni ediyoruz, dedi.

ASKF Heyetinin ziyaretinin kendileri için anlamlı olduğuna değinen AK Parti İl Başkan Vekili Şerif Güler ise sözlerine :

Beraber görev aldığımız arkadaşımız Ahmet Bozan ve Yönetim Kurulu üyelerine ziyaretleri için teşekkür ederiz. Her zaman ASKF'nin yanında olacağız, birlikte gençlik için, gelecek için yapılacak çalışmalarda yardımcı olmaya büyük gayret harcayacağız, Amatör spor için yapılacak çalışmaları ve tesisleşme ile ilgili önerileri üst düzeyde değerlendirmeye çalışacağız, dedi.

Ziyarette ayrıca AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Murat Ayhan Benlice de hazır bulundular.

Yeni göreve atanan AK Parti İl Başkanı, Spor İnsanı Şerif Güler'e hayırlı olmasını temenni ediyor, amatör spora destekleri için teşekkür ediyoruz.

ADANA AMATÖR SPOR KULÜPLERİ FEDERASYONU