05.12.2017

ASKF'DEN CEYHAN BELEDİYE BAŞKANINA ZİYARET

ASKF Başkanımız Ahmet Bozan, Yönetim Kurulu üyeleri ve beraberinde Futbol İl Temsilcisi Bülent Oymacı ile birlikte Ceyhan Belediye Başkanı Ali Alper BOYDAK ı makamında ziyaret ettiler.

Adana ASKF Yönetim Kurulu üyeleri ve beraberinde Futbol İl Temsilcisi Bülent Oymacı ile birlikte Ceyhan Belediye Başkanı Ali Alper BOYDAK ı makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Ziyaretlerinden dolayı ASKF Başkanı Ahmet Bozan a ve beraberindeki heyete teşekkür eden BOYDAK Amatör sporda yeni ve genç ekibin başa gelmesi ile Amatör sporun daha da başarılı olacağını umuyorum. Bizler de Ceyhan olarak amatörün hep yanında olacağız yakın zamanda da Ceyhan'a amatörler le ilgili sürprizlerimiz olacak. Tesisleşme konusunda önemli adımlar attık.

ASKF Başkanı Bozan ise: Genç ve istekli bir yönetime sahibiz, listemizde bulunan herkes Amatör sporun sorunlaına hakim ve bütün arkadaşlarımızla hep daha iyiye gitmek için çalışmalar yapıyoruz.Çoğulcu bir katılım ile daha iyi işler yapmak için çalışıyoruz. Bizleri makamınızda kabul ettiğiniz ve desteğiniz için sizlere Federasyonum adına teşekkür ediyorum,dedi.