23.01.2019

KURALAR ÇEKİLDİ

U-11, U-13, 2.Amatör Lig U-19 ve 2.Amatör Lig Büyükler kategorileri kura çekimi ASKF Ali Gülleri Spor Merkezimizde Toplantı Salonunda düzenlenen tören ile yapıldı.

Kura çekimine katılan tüm takımlara başarılar dileyerek sözlerine başlayan Adana ASKF Başkanımız Dr Ahmet Bozan:

2018-2019 Futbol Sezonunda yoğun katılım olduğunu belirterek Bu kategorilerde mücadele eden sporculara teknik ekibe ve yönetim kurullarına teşekkür ediyoruz.
Katılımın bu düzeyde olması bizleri ve ekibimizi dolayısıyla Adana amatör camiasını umutlandırmıştır, dedi.

Törende söz alan Futbol İl Temsilcisi Bulent Oymacı ise bu sene 2. Amatör Lig U-19 ve 2. Amatör Lig Büyükler kategorilerinde play off sisteminin getirildiğini belirterek yeni statü ile ilgili ASKF Başkanı Dr Ahmet Bozan ile birlikte bilgiler verdiler.

Bülent Oymacı:

Tüm takımlarımıza başarılar diliyoruz. Tüm hazırlıkları yaptık, seri başı ve deplasman takımlarını adilane bir şekilde kura çekiminde dağıtmak için planlama yapıldı.

Ayrıca törende Ceyhan'da meydana gelen sel felaketi nedeniyle sahanın onarımı yapılana kadar müsabakalar merkez statlarda oynanılacağı bilgisi ASKF Başkanı Dr Ahmet Bozan tarafından kulüplere iletildi.

ASKF Toplantı Salonunda yapılan Kura Çekimine ASKF Başkanı Dr Ahmet Bozan, Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Daire Başkanı Halil Hızlısoy, TÜFAD Adana Şube Başkanı Mehmet Sümer, TFF Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Aksoy, İHK Üyesi Ferhat Inığ, MUSADER Başkanı Ragıp Okur, GSİM Temsilcisi Ramazan Bahadır, kulüp temsilcileri, teknik ekipler ve basın mensupları katıldılar.

GRUPLAR VE TAKIMLAR İÇİN LİNKİ TIKLAYIN adanaaskf.net