28.01.2019

SEYHAN BELEDİYESPOR U-15 ADANA ŞAMPİYONU

2018-2019 Futbol Sezonu U-15 Süper Lig Adana Şampiyonu topladığı 27 puanla Seyhan Belediyespor oldu. Ligde topladığı 23 puanla 2. sırayı alan Gençlerbirliği ile ligde topladığı 18 puanla Adanaspor 3. sırayı alarak ilimizi Türkiye Şampiyonasında temsil etmeye hak kazandılar.

Toplam 55 Müsabakanın oynandığı Süper Ligde 166 gol atıldı. Maç başına 3 gol ortalaması ile müsabakalar oynandı. En golcü takımlar Seyhan Belediyespor (29) ve Gençlerbirliği (29) olurken; kalesinde en az go görenler Seyhan Belediyespor (6) ve Adanaspor (6) takımları oldular.

İlk 3 sırayı alan takımlarımıza Kupa ve Madalyaları ASKF Başkanımız Dr Ahmet Bozan ve Yönetim Kurulu üyeleri ile paydaşlarımız tarafından, oynadıkları müsabaka sonralarında, yine terleri kurumadan, kupa ve madalyaların gerçek sahiplerine düzenlenen tören ile takdim edildi. 
U-15 Ligine katılım gösteren tüm takımlarımıza, teknik ekiplere, paydaşlarımıza, sporcu ailelerine ve kulüp başkan ve temsilcilerine bir kez daha teşekkür eder; İlimizi Türkiye Şampiyonasında temsil edecek takımlarımıza başarılar dileriz.

ADANA AMATÖR SPOR KULÜPLERİ FEDERASYONU