28.01.2019

İSMAİL DİLBER U-19 PLAY OFF KURA ÇEKİMİNE KATILDI

ASKF Toplantı Salonunda düzenlenen kura çekimi ile U-19 Play Off Grubu fikstürü belirlendi.

Kura çekimine katılan TÜFAD Genel Başkanı İsmail Dilber yaptığı konuşmada:

Play Off Grubuna katılma başarısı gösteren takımlarımızı tebrik ediyorum. Önemli olan iyi futbolcuların il bazında Adana'dan yetişip Türkiye çapında önemli yerlere gelmesi. Her yıl Adana ölçeğinde bir veya daha fazla futbolcuyu üst seviyelere taşımak en önemli görev. Zor şartlarda hizmet eden siz değerli amatör spor sevdalılarını kutluyor başarılar diliyorum.

ASKF Başkanı Dr Ahmet Bozan ise:

Sayın TÜFAD Genel Başkanım İsmail Dilber'e Kayseri TÜFAD Şube Başkanı Osman Yozgat'a,  Adana TÜFAD Şube Başkanı Mehmet Sümer ağabeyimize bizleri U-19 Play Off kura çekiminde onurlandırdıkları için çok teşekkür ediyorum. Gerçekten bizlere verdikleri değerin farkındayız. Bizler de onları çok önemsediğimizi buradan belirtmek istiyorum. Kendilerine Adana'mıza, Federasyonumuza hoşgeldiniz. Ayrıca takımlarımıza Play Off grubunda başarılar diliyoruz. Sağlıklı sakatlıksız bir sezon olması dileğiyle herkese şimdiden sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.

U-19 Play Off Grubu müsabakaları sonucunda ilk üçe giren takımlar ilimizi Türkiye Şampiyonasında temsil edecek olup; müsabakalar hafta içi tek devreli lig usulüne göre oynanacak.

Kura çekimine TÜFAD Genel Başkanı İsmail Dilber, Adana ASKF Başkanı Dr Ahmet Bozan, Adana TÜFAD Şube Başkanı Mehmet Sümer, Kayseri TÜFAD Şube Başkanı Osman Yozgat, Futbol İl Temsilcisi Bülent Oymacı, MUSADER Başkanı Ragıp Okur, ASKF Yönetim Kurulu üyeleri ve kulüp temsilcileri katıldılar. Törenin ardından hatıra fotoğrafı çekildi.