30.01.2019

KUZEY ADANASPOR U-17 SÜPER LİGE YÜKSELDİ

U-17 Play Off Müsabakası Muharrem Gülergin Stadı'nda oynandı. Akkapıspor - Kuzey Adanaspor müsabakasını 1-0 kazanan Kuzey Adanaspor 2019-2020 sezonunda U17 Süper Ligi'nde mücadele etmeye hak kazandı.

Müsabaka sonrası düzenlenen kupa ve madalya töreni ile derece yapan Kuzey Adanaspor takım sporcularına ve teknik ekibe kupa ve madalyaları takdim edildi. Ayrıca seremoniye katılarak rakibini alkışlayan, Fair Play örneği gösteren Akkapıspora bu centilmenliğinden dolayı günün anısına takım kaptanına madalya ASKF Başkanımız Dr Ahmet Bozan tarafından takdim edildi.

Törende konuşan ASKF Başkanımız Dr Ahmet Bozan:                                                                          

Bugün burada bu ligde mücadele eden tüm sporcularımız kazanan ve şampiyon olandır. Çünkü spora katılım göstermek başarmaktır. Bizim açımızdan hepiniz şampiyonsunuz. Ayrıca seremonide sizleri yalnız bırakmayan Akkapıspor Ailesini can-ı gönülden tebrik ederiz. Çok anlamlı bir davranış, sahalarımızda bu tür davranışların artması sevindirici, dedi.

Törene ASKF Başkanı Dr Ahmet Bozan, TFF Bölge Müdürü Akif Oflaz, TÜFAD Adana Şube Başkanı Mehmet Sümer, Futbol İl Temsilcisi Bülent Oymacı, İl Hakem Kurulu Başkanı Kürşat Uçar, MUSADER Başkanı Ragıp Okur, ASKF, TÜFAD ve İHK yöneticileri, takım temsilcileri, antrenörler ve sporcular katıldılar. Törenin ardından hep birlikte günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

Kuzey Adanaspor ailesini tebrik eder; başarılar dileriz.

 

ADANA AMATÖR SPOR KULÜPLERİ FEDERASYONU