02.03.2019

YÜREĞİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN MALZEME YARDIMI

Yüreğir Belediye Başkanlığı tarafından ilçede bulunan spor kulüplerimize Başkan Mahmut Çelikcan, Yüreğir Belediye Başkan Adayı M. Fatih Kocaispir, ASKF Başkanımız Dr Ahmet Bozan ile yönetim kurulu üyeleri, Futbol İl Temsilcisi Bülent Oymacı, MUSADER Başkanı Ragıp Okur, kulüp temsilcileri ve antrenörlerin katıldığı malzeme yardımı töreni  Yüreğir Kültür Merkezinde düzenlendi.

Törende konuşan ASKF Başkanımız Dr Ahmet BOZAN:

2009 yılından bu yana 10 yıldır amatör spora verdiği destekler için Başkan Mahmut Çelikcan'a teşekkür ediyoruz. Her zaman bizlerin ve amatör sporun Mahmut Abisi oldu. Hizmetlerinden dolayı kendilerine minnettarız. Fatih Kocaispir Başkana yeni dönemde her ilçemizde olduğu gibi Yüreğir de de futbol sahası, salonu, atletizm pistini içeren mini bir kompleks isteğimizi de iletmek istiyorum, dedi.

Törene katılan misafirlere teşekkür ederek sözlerine başlayan Başkan Çelikcan:

Görev aldığımız süre boyunca amatör spora hep destek olmaya çalıştık. Spor Tesisleri ilçemizde hızla artmaya başladı. Spora katkı koymak adına önemli işler yaptık. Sizlere bu birlikteliğimizden dolayı teşekkür ederim, dedi.

Yüreğir Belediye Başkan Adayı M. Fatih Kocaispir ise:

Yüreğir'de Spor hizmetlerinin artarak devam edeceğini, mini spor kompleksi ile ilgili çalışmayı birlikte değerlendirmek istediğimizi belirtmek isterim. Amatör Spora destek olmak için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz, dedi.

Törenin sonunda spor kulüplermize malzemeleri takdim edildi.