02.03.2019

OSMANİYE TÜFAD ANTRENÖR KURSU ZİYARET EDİLDİ

TÜFAD Adana Şubesinin katkılarıyla Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) tarafından düzenlenen " Samet Aybaba Grassroots-C Futbol Antrenör Kursu" Osmaniye'de başladı. Osmaniyede başlayan kursa 30 kişi katıldı. Kurs Tosyalı Spor Kompleksi konferans salonunda 10 gün devam edecek. Saha çalısmaları Merkez Sentetik Sahada ve Cevdetiye sahalarında yapılacak. 

Açılış törenine Adana ASKF Başkanımız Dr Ahmet BOZAN ve Yönetim Kurulu Üyeleri birlikte katıldılar.  Törende konuşan ASKF Başkanımız Dr Ahmet Bozan:

Antrenörlük kutsal bir olgudur. Gençliğe ve geleceğimize ışık tutmaktır. Sizler de birer öğretmensiniz. Bu görevi layıkıyla yerine getirirseniz düzgün insanlar ve iyi vatandaşlar yetiştirmiş olursunuz. Bu uğurda görev alacak olan siz değerli antrenör adayı arkadaşlarımızın başarılı bir kurs geçirmelerini temenni ediyor; Osmaniye'ye öncelik tanıyarak anternör sayısının artması için çaba gösteren ve katkı sunan başta TÜFAD Genel Başkanı Sayın İsmail DİLBER'e ve TÜFAD Adana Şube Başkanı Mehmet Sümer' e teşekkür ederiz, dedi.

Osmaniye Merkez Sentetik Sahada düzenlenen törende Adana ASKF Başkanımız Dr Ahmet BOZAN ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Osmaniye ASKF Başkanı Levent ÖZTÜRK, Adana TÜFAD Şube Başkanı Mehmet SÜMER ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Osmaniye Futbol İl Temsilcisi Harun UYGUN ve Eğitmen Hocalar ile Antrenör adayları hazır bulundular.