11.05.2019

U-11 KIZILAY LİGİ OLDU

U-11 KIZILAY  LİGİ OLDU 

Adana ASKF ile Kızılay işbirliği kapsamında yapılacak, etkinlik ve projelerden ilki olan U-11  Play off gruplarına Kızılay ismi verildi.

ASKF toplantı salonunda Başkan Dr. Ahmet Bozan ile Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Y. Ramazan Saygılı'nın katıldığı U-11 Play Off kura çekiminde söz alan Bozan:

Kızılay ile olan iş birliğimizi bugün taclandirmanin mutluluğunu yaşıyoruz, amacı halka hizmet olan iki gönüldaş kurumun bu anlamlı birlikteliği gelecek sezonda devam edecektir, dedi.

Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Saygılı ise:

Amatör spor Kulübü Federasyonu ile yapacağımız eylem planlarında Türk Kızılay'ının spor ile buluşması ve bir dizi etkinliklerin yapılması amacı ile bu çatı altında toplandık.
Türkiyenin bir numaralı şehrinde Kızılay ile spor'u omuz omuza calistiracagiz,dedi.

Play Off gurubuna katılan takımlara başarı dileklerini ileten katılımcıların ardından kura çekimine geçildi.

ASKF toplantı merkezinde yapılan kura çekimine TFF Bölge Müdürü Akif Oflaz, TÜFAD Adana Şube Başkanı Mehmet Sümer, Kızılay Sarıçam Şube Başkanı Cabbar Konuk, Futbol İl Temsilcisi Bülent Oymacı, İHK Başkanı M. Kürşat Uçar, Saha Komiserleri Dernek Başkanı Mahmut Uzunoğlu, MUSADER Başkanı Ragıp Okur, ASKF Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kulüp temsilcileri katıldılar.

Kura çekiminde gruplar şöyle oluştu:

KIZILAY PLAY OFF A GRUBU

Kanaryaspor U-11
Yenibeygücü U-11
Gençlerbirliği U-11
Kozan Belediyespor U-11
Adana Demirspor U-11
Havutlu Demirspor U-11

KIZILAY PLAY OFF B GRUBU

PINAR CESURSPOR U-11
ÇUK. AKDENİZSPOR U-11
GÜNEY ADANASPOR U-11
ADALETGÜCÜ U-11
ADANASPOR A.Ş U-11
ÇUK. GENÇLİK U-11