16.05.2019

U-16 İL BİRİNCİSİ ADANASPOR U-16

U-16 Ligi Şampiyonu Adanaspor U-16

U-16 Ligi Final Müsabakaları Ali Hoşfikirer Spor Kompleksinde oynandı.

Günün ilk maçı Vefaspor U-16 Seyhan Belediyespor U-16 takımları arasında oynandı. Normal  süresi 2-2 biten karşılaşmada,  penaltı atışları sonucu Seyhan Belediyespor rakibini 6-3 ile geçerek Adana üçüncüsü oldu.

Ilimizi Türkiye Şampiyonası'nda temsil edecek olan iki takımın karşılaştığı final müsabakasında ise Gençlerbirliği U-16 takımını 4-1 ile geçen Adanaspor il birincisi oldu.

 Böylece 2018-2019 Adana İl Klasmanı:

1.Adanaspor(U-16)

2.Gençlerbirliği(U-16)

3.Seyhan Belediyespor(U-16)

4.Vefaspor(U-16)  şeklinde oluştu.

Her iki müsabakada da sporculara ve teknik ekibe kupa ve madalyaları müsabaka sonrası düzenlenen tören ile takdim edildi.

Törende konuşan ASKF Başkanı Dr Ahmet Bozan:

Sevgili Gençler, hepinizden ayrı ayrı gurur duyuyoruz. Gerçekten  Adana'nın bu sıcağında sahada çok çetin bir mücadele örneği sergilediniz. Bizler için hepiniz şampiyonsunuz. Bundan dolayı sizleri ve sizleri yetiştiren ailelerimizi ve teknik ekipleri kutluyorum. Yaklaşan Ramazan Bayramınızı şimdiden tebrik ediyoruz. Türkiye Şampiyonası'nda ilimizi temsil edecek olan takımlarımıza üstün başarılar diliyorum, dedi.

Kupa törenine ASKF Başkanımız Dr Ahmet Bozan,  TÜFAD Adana Şube Başkanı Mehmet Sümer, Futbol İl Temsilcisi Bülent Oymacı,  MUSADER Başkanı Ragıp Okur ASKF Yönetim Kurulu  Üyeleri ve takım temsilcileri katıldılar.