17.07.2019

2019-2020 SEZONU HAZIRLIKLARI YAPILDI

Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Ali Gülleri Spor Merkezinde gelecek sezon mücadele edecek Süper Amatör Lig, 1.Amatör Lig, 2.Amatör Lig ve Alt Yapı Kategorisinde mücadele eden takımlarımızın başkan ve temsilcileri ile istişare toplantısı yapılarak, sorunlar ve çözüm önerileri ile planlamalar hakkında bilgilendirme yapıldı.

Toplantıda söz alan ASKF Başkanımız Dr Ahmet Bozan:

Takımlarımız ile şeffaflık ilkesi doğrultuısunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu yıl tüm yılı kapsayan planlamamızı kulüplerimiz ile paylaşıyoruz. Onların tüm yılın planlamasına göre pozisyon almalrını ve erkenden çalışma yapmalarını önemsiyoruz. Kulüplerimizin düşünceleri bizler için çok önemli dolayısıyla çalışmalar hakkında sizlere başvuruyoruz. Tüm takımlarımıza ve emeği geçen herkese geçmiş sezon için teşekkür ediyoruz. Her konuda kulüplerimiz ile istişare halinde olmaya devam edeceğiz. Kırmızı çizgimiz şiddet ile kötü ve çirkin söylem ve eylemler. Bu konuda taviz vermedik, vermeyeceğiz, dedi.

TFF Bölge Müdürü Akif Oflaz ise:

Tüm takımlarımıza bu ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz. Yeni sezonda herkese başarılar diliyorum. Bu çalışmalardan dolayı ASKF Başkanına ve Futbol İl Temsilciliği ve ekibine teşekkür ediyorum, dedi.

Kulüplerin planlama ile ilgili söz almalarından sonra günün anısına hatıra fotoğraları çekilerek kulüplerin çalışmalarında başarılar temennisinde bulunuldu.

İstişare Toplantısına ayrıca İHK Başkanı M. Kürşat Uçar, ASKF Yönetim Kurulu Üyeleri, Futbol İl Temsilcisi Bülent Oymacı, MUSADER Başkanı Ragıp Okur ile Kulüp Başkan ve Temsilcileri ile antrenörler katıldılar.

2019-2020 FUTBOL SEZON PLANLAMASI VE TASLAK STATÜLER için tıklayınız.