03.09.2019

ASKF'DEN FATİH MEHMET KOCAİSPİR'E ZİYARET

Adana ASKF'den Yüreğir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Kocaispir'e sezon açılış ziyareti.

Yüreğir Belediye Başkanlığı tarafından her yıl kulüplerimize düzenli olarak yapılan malzeme ve nakdi yardım talepleri konusunda Belediye Başkanı Mehmet Fatih Kocaispir'i ziyaret ettiklerini belirten Adana ASKF Başkanı Dr. Ahmet BOZAN:

"Sayın Yüreğir Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Kocaispir amatör spora destek vereceklerini belirtmesi ve özellikle malzeme desteği konusunda branş ayrımı yapmayacaklarının altını çizmesi, ayrıca ilk defa Yüreğir'de bulunan futbol kulüplerine vize ve referans desteği vereceklerini belirtmesi bizleri mutlu etmiştir. Başkanın amatör spor sevdalısı olması amatör spor için bir kazanç. Kendilerinden destek kapsamında kulüplerimize yardım taleplerimizi ilettik." dedi.

Yüreğir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Kocaispir ise:

"Amatör spor için elimizden gelen ve bütçemizi aşmayan her türlü yardımı yapmaya hazırız. Ulaşım için çözümler konusunda mesafe katettik Yakında 2 araç bu konuda tahsis edeceğiz. İlçe Belediyesi olarak kulüplerimizin vize ve referans bedellerini karşılayacağız. Amatör spora daima destek olacağız. Bu vesile ile bizleri ziyaret eden Adana ASKF Başkanı Dr. Ahmet BOZAN ve yönetim kuruluna teşekkür ederiz." dedi.

Ziyarette ASKF Başkanı ve Yönetim Kurulu tarafından Yüreğir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Kocaispir'e günün anısına çiçek takdim edildi.