26.09.2019

AMATÖR SPOR BAYRAMINA DAVETLİSİNİZ

ASKF Başkanı Dr Ahmet BOZAN tarafından 01.10.2019 Salı Günü Yapılacak Tüm Amatör Liglerin Açılış Töreni Öncesi Basın Mensuplarıyla Bir Araya Gelerek Yeni Sezon Hazırlıkları Çerçevesinde Açılış İle İlgili Bilgilendirme Yapıldı.

ASKF Ali Gülleri Spor Merkezimizde düzenlenen basın toplantısı ile tüm sporseverler Amatörün Bayram Gününde Beşocak Fatih Terim Stadında düzenlenecek Açılış Töreni ve Süper Amatör Lig Ali HOŞFİKİRER Sezonu Açılış Müsabakası Denizli Mithatpaşaspor - Seyhan Belediyespor maçına davet edildi.

Basın Mensuplarına katılımları için teşekkür eden Başkan Bozan:

Amatör sporun olduğu yerde dostluk ve kardeşlik olur. Amatör Sporu tüm ilçelere yaymak istiyoruz. 

Amatör Spora Gönül Veren tüm değerleri unutmayacağımızı belirtmek isteriz. Açılışımızda Onur Ödülü ve Vefa Ödülü ile Yılın Anketi Ödül Töreni düzenlenecek olup; Amatör Spor Haftası Açılış Töreni de o gün yapılacak.

Bu vesile ile tüm camiamızı ve sporseverleri bu önemli günde yanımızda görmek istiyoruz, dedi.

Basın Toplantısına ASKF Başkanım Dr. Ahmet BOZAN ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile yanısıra, TFF Bölge Müdürü Akif Oflaz, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, Futbol İl Temsilcisi Bülent OYMACI, İHK Başkanı M. Kürşat Uçar, TFFHGD Adana Şube Başkanı Tülay Tapçı, TÜFAD Adana Şube Başkan Vekili Gazi Yalçın, MUSADER Başkanı Ragıp OKUR, Saha Komiseleri Derneği Başkanı Mahmut Uzunoğlu ve basın mensupları katıldılar.