28.10.2019

CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

 Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizin 96. yıldönümünü Milletçe birlik ve beraberlik içerisinde kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün, Eşsiz Milletimizin yokluklar ve imkânsızlıklar içerisinde kendi küllerinden doğarak, ileri bir Cumhuriyet var etmeyi başardığı gündür. Milletimizin yeniden dirilişinin simgesi, tarih sahnesindeki seçkin ve saygın yerini yeniden alışının ifadesi olan Cumhuriyetin ilan edilmesiyle birlikte ülkemiz adeta şaha kalkmıştır.

  Cumhuriyeti ayakta tutan yegâne kuvvet Milletin kendisidir. “Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir” ilkesi devletin temelini oluşturmaktadır. Ülke ve Millet olarak daha da kuvvetli olmak ve karşımıza çıkan tüm engelleri aşmak için en önemli unsur ''Birlik ve Beraberliğimizdir.''

       96. Yılında Türkiye Cumhuriyeti Devletiyle ve Milletiyle el ele vererek hedefine emin adımlarla ilerlerken, Aziz milletimiz, bugünlere nasıl gelindiğini unutmayacaktır.
Bu Vatanın Evlatları Şanlı tarihimize, milli benliğimize sahip çıkacak, kararlı bir biçimde hedeflediği yolda yürümeye devam edecektir. Güçlü Türkiye hedefine ulaşmak için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz.    

Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin kurulduğu bu anlamlı yıldönümünde, Cumhuriyetimizi bize armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşlarını, kanları ile bu toprakları vatan yapan Aziz Şehitlerimizi ve Gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyouz. Türk Milletinin ve Kıymetli Spor Camiamızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyor; Sevgilerimizi, saygılarımızı sunuyoruz.

ADANA AMATÖR SPOR KULÜPLERİ FEDERASYONU