15.01.2018

ALİ BABAYI SON YOLCULUĞUNA UĞURLADIK

Merhum Ali GÜLLERİ abimizi son yolculuğuna uğurladık.

 

Adana’da herkesin sevdiği ve saygı duyduğu Ali Gülleri’nin cenazesi evine götürüldükten sonra adının verildiği Ali Gülleri Spor Merkezine getirildi. Adana ASKF Ali Gülleri Spor Merkezinde, Spor Genel Müdürü Mehmet BAYKAN da hazır bulunduğu tören düzenlendi. Duygularını güçlükle ifade eden BAYKAN, Ali Baba'nın yokluğunun zor olduğunu, O'nu hiç unutmayacaklarını; eserlerinin yaşaması gerektiğini vurgulayan Baykan: Belki sizler başkanınızı, babanızı, kardeşinizi veya eşinizi kaybettiniz ama biz de Ali Abimizi kaybettik, dedi. 

Törende açılış konuşmasını yapan ASKF Başkanı Ahmet BOZAN ise: Bizler için çok zor bir gün. Ali Baba bizlere çok şey öğretti. Hep yanımızda oldu. Onun emanetini en iyi yerlere taşıyacağız. Hepimizin başısağolsun, dedi.

Merhum Başkanımız,Törenin ardından Kabasakal Mezarlığında Kuran-ı Kerim okunarak aile kabristanına defnedildi. Yağmura rağmen tüm spor camiası ve Ali Baba'yı sevenlerin hazır bulunduğu cenaze merasiminde oldukça duygulu anlar yaşandı. Türkiye'nin her yerinden ASKF Başkanlarının katıldığı cenaze merasimi amatör camianın birlik ve beraberliğinin ne kadar güçlü ve aynı zamanda vefalı olduğunu gösterdi.

ASKF DE GÜLLERİ İÇİN KURAN-I KERİM OKUTULDU.

Adana ASKF Ali GÜLLERİ Spor Merkezinde Merhum Ali GÜLLERİ için TASKK Genel Başkanı ve TFF İcra Kurulu Üyesi Ali DÜŞMEZ ve TASKK Yönetim Kurulu Üyeleri ile ASKF Başkanları; TFF Bölge Müdürleri ile Amatör spor camiasının hazır bulunduğu merasimde Kuran-ı Kerim okundu, dualar edildi.

Rahmetli Ali abinin son yolculuğuna  Adana milletvekilleri Tamer DAĞLI ve Zülfikar İnönü TÜMER, Spor Genel Müdürümüz Mehmet BAYKAN, TASKK Genel Başkanımız Ali DÜŞMEZ, Genel Başkan Vekilleri Adnan ERSAN ve Fahrettin ESERDİ, Genel Sekreter Abdullah ALBUNAR, Genel Başkan Yardımcıları Şener AYDIN, Remzi AY, Musa SOYKARCI, Hatay ASKF Başkanı Mehmet ÖZTÜRK, Mersin ASKF Başkanı Mithat ERTAŞ, Antalya ASKF Başkanı Metin BULUT, Muğla ASKF Başkanı Mehmet TOP, Kütahya ASKF Başkanı Murat CENGİZ, Kahramanmaraş ASKF Başkanı Ergün ÖNAL, Şanlıurfa ASKF Başkanı Mehmet AKTAŞOĞLU, Onur Kurulu üyemiz Kemal BEKTAŞ ve Adana ASKF Başkanı Ahmet BOZAN ve Yönetim Kurulu üyeleri ile komşu illerin ASKF Yönetim Kurulu üyeleri,, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut ÇELİKCAN, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan KARALAR, Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir ATAŞBAK, Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şaban GÜNEŞ, , TFF Adana Bölge Müdürü Akif OFLAZ, TFF Antalya Bölge Müdürü Ahmet KÖKSALAN, Belediye Daire Başkanları, Kulüp Başkanları, antrenörler ve sporcular, spor il temsilcileri ile hakemler katıldı.
Değerli abimiz Merhum Ali Gülleri’ye bir kez daha Allah’dan rahmet dileriz. Ruhu şad olsun. Mekanı cennet olsun.

ADANA AMATÖR SPOR KULÜPLERİ FEDERASYONU YÖNETİM KURULU BAŞKAN AHMET BOZAN