16.04.2020

ASKF DESTEK PAKETİ DAĞITILMAYA BAŞLANDI

Sayın Valimiz Mahmut Demirtaş'ın direktifleri doğrultusunda, Sayın Yüreğir Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Kocaispir'in büyük katkılarıyla; Federasyon öz kaynakları ile başta ilimizde bulunan Engelli Kulüplerimiz ve Kadın Futbol  Kulüplerimiz olmak üzere ilk aşamada Yüreğir ve Sarıçam da bulunan tüm spor kulüplerimize ayrım yapılmaksızın Gıda ve Temizlik Malzemeleri desteğinde bulunulmuştur.

 

Kulüp temsilcilerimizden, bünyelerinde bulunan ihtiyacı olan kişilere bu kolilerin ulaştırılması istenmiştir. Ayrıca Seyhan Belediye Başkanımız Akif Kemal Akay'ın maske desteği ile kulüplerimize maskeleri ulaştırılmıştır.

 

Tüm dünya için zor geçen bugünlerde, bizler de federasyon olarak bir çaba içine girip sizlere belki miktarı küçük ama manevi değeri büyük bu çalışmayı ekip olarak başlattık. Bundan sonraki süreçte diğer ilçelerimizde bulunan üye kulüplerimize desteklerimizi yapmaya çalışacağız. Aslolan Siz Değerli Kulüplerimizdir.

 

Bu anlamda bizlere büyük destekler veren başta Sayın Valimiz Mahmut Demirtaş olmak üzere, Yüreğir Belediye Başkanımız Sayın Fatih Mehmet Kocaispir'e ve Seyhan Belediye Başkanımız Sayın Akif Kemal Akay'a amatör kulüplerimiz adına teşekkür ediyoruz.

 

Dr Ahmet Bozan

Adana ASKF Başkanı