05.10.2021

1.AMATÖR LİG KURA ÇEKİMİ YAPILDI

1.AMATÖR LİG KURA ÇEKİMİ YAPILDI 

 2021-2022 Futbol Sezonu 1. Amatör Lig Kura Çekimi ASKF Kenan Kutay Toplantı Salonunda "Amatör Spor'a Adanmış Hayatlar" Ödülleri Töreni ve Müzik dinletisi sonrası yoğun bir katılım ile gerçekleşti. 

 Açılış konuşmasında konukları selamlayan Başkanımız Dr Ahmet Bozan: 1.Amatör Ligi kura çekiminin böylesi anlamli ve Amatör spor'a önemli katkılar sağlamış büyüklerimiz ile birlikte gerçekleştirecek olmanın mutluluğu içerisindeyiz ve amatör spora katkıları için bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz.

 Yeni sezonun tüm camiamıza sağlıklı, sakatlıksız, centilmence ve hayırlı olmasını diliyorum, dedi. 

 Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Muzaffer Çintimar: Amatör spor'a böylesi katkılar sağlamış değerli insanların unutulmayarak onların ödüllendirilmesi, yerinde ve çok anlamlı bir düşünce olmustur. Yeni sezonun centilmence, sağlıklı, sakatsızlık bir şekilde geçirilmesi dileğinde bulunuyoruz, dedi. 

 Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Kenan Kutay Toplantı Salonu’nda çekilen kura çekimine, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintımar, ASKF Başkanımız Dr Ahmet Bozan, TFF Bölge Müdürü Akif Oflaz, ASKF Genel Sekreterimiz Ergin Ulun, Adana Futbol İl Temsilcisi Bülent Oymacı, ASKF Kurucu Başkan'ı Haluk Güner Göktürk, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Mahmut Uzunoğlu, MUSADER Başkanı Ragıp Okur, İHK Üyesi Kadir Buldu, ASKF Yönetim Kurulu Üyemiz Kamil Aslan ve Murat Mert, Dr. Alper Pişkin, Derviş Hızar, Recai Yağ ve 1.Amatör Lig Kulüplerinin başkan ve yöneticileri katıldı. 

 1. Amatör Lig müsabakaları 20-21 Kasım 2021 tarihinde başlayacak olup, oluşan fikstür'ü aşağıda ki tablomuzda görebilirsiniz. ⬇️ Yeni sezonun tüm spor camiamıza hayırlı olmasını diliyoruz.