07.10.2021

AMATÖR SPOR HAFTASI HALAT ÇEKME ETKİNLİKLERİ İLE DEVAM ETTİ

"Amatör Spor Haftası" Dolaysıyla, Merkez Parkta "Halat Çekme Etkinliği" Gerçekleşti. Başkanımız Dr.Ahmet Bozan törende yaptığı konuşmada; Sporun sevdirilmesi,her yerde Spor yapılabileceğinin,sporun hayatın bir parçası ve vazgeçilmezi olduğunu göstererek,her ortamda Spor yapılacağına vurgu yaptı. Özellikle Spor ve Eğitimin iç içe olduğunu vurgulayarak: "Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur."dedi. Mustafa Kemal Atatürk'ün "Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim."sözünü hatırlattı. Sporun disiplin,kontrol ve kondisyon sağladığına vurgu yapıp, gençlerimize başarılar diledi.

Ayrıca Başkanımız Dr. Ahmet Bozan, Gençlik ve Spor Şube Müdürü ve Halat Çekme Federasyonu Akdeniz Bölge Başkanı Hamit Yıldırım ve Genel Sekreterimiz Ergin Ulun tarafından sporculara kupa ve madalyaları takdim edildi.

Yapılan etkinlikte, Denetim Kurulu Başkanımız Uğur Şekeroğlu, Denetim Kurulu Başkan Yardımcımız ve Halat Çekme İl Temsilcisi Naim Ayçiçek, Atakent Mahalle Muhtarımız Ramazan Susan ile Güzelevler Mahalle Muhtarı Hasan Yeşil ve Kulüp Temsilcilerimiz de hazır bulundu. Katılım sağlayan antrenör ve sporcu kardeşlerimize başarılar diliyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.