09.10.2021

ÇİNTİMAR VE EKİBİNDEN ASKF'YE ZİYARET

Çintimar ve Ekibinden ASKF'ye 'Amatör Spor Haftası' Kutlama Ziyareti Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar ve beraberinde Şube Müdürleri, İlçe Müdürleri ve Gençlik Merkezi Müdürleri, 'Amatör Spor Haftası' dolayısı ile ASKF Başkanı Dr Ahmet Bozan'ı makamında ziyaret ederek haftalarını kutladılar.

Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren ASKF Başkanımız Bozan: Adana sporunun birlik ve beraberliğinin her gün üst düzeye çıktığı bir süreç yaşıyoruz. Hep birlikte Adana amatör sporuna, Adana sporuna nasıl katkılar koyarız ve birlikteliğimizle bunları nasıl çözerizi konuşuyoruz. Amatör Spor Haftasında bizlere verdikleri desteklerden dolayı tüm ekibe teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu bağlamda tüm ekibi ile burada bizleri ziyaret eden ve bir ilki gerçekleştiren Sayın Müdürüm Çintimar'ı ve Kıymetli Müdürlerimizi nazik ziyaretleri için kutluyoruz, dedi.

Amatör sporun çok önemli olduğunu ve aslolan amatör spor gönüllüleri olduğunu belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar ise: Amatör Spor Haftası Kutlu olsun. Yaklaşık bir haftadan bu yana güzel ve dolu dolu etkinlikler yapıyoruz. Amatör spor ile tüm gençliğe hizmet etmenin gururunu yaşıyoruz. Birlikteliğimizin önemi büyük, daha önemli işlere imza atacağımıza inancımız tamdır, dedi. Ziyarette Ayrıca Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar tarafından ASKF Başkanımız Dr Ahmet Bozan'a haftanın amısına çiçek ve hediye takdim edildi, hatıra resmi çekildi.