23.03.2018

ALADAĞ VE GÜLPINAR STATLARINDA İNCELEME

ASKF Başkanı Ahmet BOZAN ve beraberinde yöneticiler ve il temsilcisi Bülent OYMACI ile birlikte Gülpınar Stadında incelemelerde bulunuldu. Zemini doğal çim olan ve bir dönem amatör müsabakalara ev sahipliği yapan Gülpınar Stadını tekrar eski günlerine döndermeye çalışan Gülpınarspor Kulübü Başkanı Osman YESİN'e teşekkür eden Başkan BOZAN,'' Bu sahaya geçmişte olduğu gibi şimdi de sahip çıkan başkan Osman YESİN'i tebrik ederim. Sahaya emeği geçen tüm kurumlara teşekkür ederim. Gerçekten günümüzde doğal çim sahalarda mücadele etmek sporcu sağlığı için çok önemli, dedi.

Gülpınarspor Kulübü Başkanı Osman YESİN ise kendilerine destek olan Başkan Ahmet BOZAN'a teşekkür ederek, bu sahada herkesi dostça karşılayıp uğurlayacağız, dedi.

Aladağ Stadında ise Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Ökkeş DONBALIOĞLU ile stadyum incelenerek, yapılan işlemler hakkında bilgi alındı. Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü DONBALIOĞLU: Aladağ Stadımız son sürat güzelleşiyor, doğal çimi bitmek üzere, İl Müdürümüz ATAŞBAK'ın destekleri ile daha iyi seviyeye gelecek stadımız müsabakalar için hazır duruma geldi sayılır, dedi

Aladağ Stadını çok beğendiğini belirten BOZAN: Bu oksijeni bol ortamda spor yapmak bir ayrıcalıktır. Buraya emek harcayan başta İl Müdürümüz Ataşbak olmak üzere ilçe müdürümüz Donbalıoğlu'na teşekkür ederim, dedi.