08.09.2023

ASKF'DE KURA BAYRAMI VE ÖDÜL TÖRENİ

ASKF'DE KURA BAYRAMI

Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Kenan Kutay Toplantı Salonu’nda Belediye Başkanları, Gençlik ve Spor İl Müdürü, İl Protokolü, Amatör Spor Kulüp Başkan ve Temsilcilerinin Yoğun Katılımı İle Amatör Ligler Kura Çekimi Yapıldı.

Amatör Spor Destek Ödüllerinin dağıtıldığı kura çekiminde söz alan Belediye Başkanları ile Büyükşehir Belediye Genel Sekreteri, amatör spor camiasının nedenli önemli olduğunun altını çizerek, amatör spora desteklerinin devam edeceğini belirttiler.

Güzel tablo karşısında mutluluğunu dile getiren ASKF Başkanı Dr Ahmet Bozan, Amatör spor camiasının ''Çok Büyük Bir Aile'' olduğunu, 81 ilde, 922 ilçede ve mahallelerinde amatör sporun olduğunu, gençliğin geleceğin bu kulüplere emanet edildiğini, dolayısıyla bizlerin, kulüplerimizin ve federasyonumuzun bu konuda büyük emekleri ve çabaları olmuştur. Olmaya devam edecektir. Amaç gençliği ve geleceği emin ellerde tutabilmek. Yeni sezonun tüm camiamıza hayırlı olmasını diliyoruz, diye konuştu.

AMATÖR SPOR DESTEK ÖDÜLLERİ alan Belediye Başkanları:

Akif Kemal Akay Seyhan Belediye Başkanı,

Fatih Mehmet Kocaispir Yüreğir Belediye Başkanı,

Soner Çetin Çukurova Belediye Başkanı,

Bilal Uludağ Sarıçam Belediye Başkanı,

Kazım Özgan Kozan Belediye Başkanı,

Kasım Karaköse İmamoğlu Belediye Başkanı,

Necip Topuz Karataş Belediye Başkanı,

Mustafa Çay Pozantı Belediye Başkanı

Mustafa Akgedik Aladağ Belediye Başkanı

Kura çekimine Ayrıca

Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Büyükşehir Belediye Genel Sekreteri Ergül Halisçelik, TFF Bölge Müdürü Akif Oflaz,

Spor Hizmetleri Müdürü Caner Taymış, ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, BHK Üyesi M. Kürşat Uçar, TSYD Adana Şube Başkanvekili A. Engin Kanber, AGSYD Adana Şube Başkanı Mustafa Boz, İHK Başkanı Burak Cem Tahiroğlu, Saha Komiserleri Derneği Adana Şube Başkanı Mahmut Uzunoğlu, MUSADER Başkanı Ragıp Okur,

Seyhan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Lavkor, Çukurova Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Bilal Oldaç, Sarıçam Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ali Bilgiç, Yüreğir Belediyesi Spor Müdürü Ceyhun Öktem, Sarıçam Belediyesi Spor Müdürü Kadir Gül, Çukurova Belediyesi Spor Danışmanı Ergin Ulun, amatör spor kulüp başkanları, kulüp temsilcileri, antrenörler ve sporcular katıldılar.